top of page

Det siger vores kunder

Sisse - Danmark

Klapvognen var helt ny og fungerede perfekt. Både levering og afhentning gik som smurt. Virkelig god service.

Rosa - Holland

Fantastisk klapvogn, vi kunne passe den i en lille bils bagagerum. Nem at folde og folde ud, robust, men ikke for tung. Det blev leveret en dag i forvejen og fik endda en sen udtjekning, meget venlig og professionel kundeservice.

Anna - Danmark

Fantastisk service til en god pris. Vi vil absolut bruge Easygoing igen og anbefale dem til andre familier, der er trætte af besværlige flyrejser med meget bagage.

Melanie - Australien

Sådan en problemfri og fantastisk oplevelse at leje en dobbelt klapvogn. Jakob afleverede og hentede klapvognen fra vores lejlighed og var så venlig og gav råd og lokale tips. Klapvognen var i fremragende stand og perfekt til vores to børn!

Stephanie - Danmark

Virkelig service i særklasse! Ringede helt knust og manglede akut en klapvogn på Mallorca og uden tøven hjalp Easygoing mig hurtig som lynet med en klapvogn! Det virker bare og det var NEMT!

Julia - Schweiz

Vi fandt Easygoing fordi vi googlede en klapvogn, men vi endte med også at leje en bæresele. Håber Easygoing åbner på andre destinationer snart.

Lucas - Brazilien

Rigtig god service og udstyr. Vi fik en fremragende klapvogn, leveret som vi bad om, til tiden, af en meget sød person. Vi ville helt sikkert bruge Easygoing-tjenester igen. Håber de vokser og spreder sig til andre byer og lande!

bottom of page