top of page

Områder vi servicerer

Det er vores mål at du skal kunne bruge vores service, ligemeget hvor rejsen går hen. Vi er derfor hele tiden på udkig efter den næste destination, vi kan udvide til. Indtil videre er vi på nedenstående destinationer. Men skulle dit rejsemål ligge en smule udenfor de områder vi servicerer, skriv da til os og lad os se om vi kan løse det. 

Mallorca 2.jpg

Mallorca

Mallorca er det perfekte sted for børnefamilier, der drømmer om sol og sjov. Øen byder på fantastiske strande med lavt vand, hvor børnene kan lege trygt. Tag en tur til Palma Aquarium og oplev havets vidundere, eller besøg Katmandu Park for lidt action og eventyr. Tramuntana-bjergene er ideelle til små vandreture, og I kan nyde en hyggelig picnic undervejs. Glem heller ikke de spændende grotter som Cuevas del Drach, hvor I kan sejle på en underjordisk sø. Med masser af familievenlige restauranter og isbarer er Mallorca stedet, hvor både store og små får en uforglemmelig ferie.

Vi leverer i hele Mallorca.

Gran Canaria

Gran Canaria er et fantastisk rejsemål for børnefamilier! Øen byder på solrige strande, hvor børnene kan bygge sandslotte og bade i det varme hav. Tag en tur til Palmitos Park og mød delfiner, papegøjer og andre eksotiske dyr – det er et hit for både store og små. I Aqualand venter masser af sjove vandrutsjebaner og pools, perfekt til en dag fuld af sjov og leg. Der er også masser af hyggelige restauranter med børnevenlige menuer, så ingen går sultne i seng. Gran Canaria har noget for alle aldre og gør det nemt for hele familien at få en skøn ferie sammen. Klar til eventyr? Pak kufferterne og lad det sjove begynde!

Vi leverer i hele Gran Canaria

Gran Canaria 1.JPG
mantas-hesthaven-HUmBVvKLIhE-unsplash.jpg

Bornholm

Bornholm er en magisk ø fyldt med sjove oplevelser for hele familien! Besøg Bornholms Middelaldercenter og rejs tilbage i tiden, hvor I kan prøve bueskydning og møde riddere. Tag en cykeltur langs de smukke kyststier og stop for en is ved en af de hyggelige havnebyer. Gå på opdagelse i Hammershus, Nordens største borgruin, og leg gemmeleg i de gamle mure. Glem ikke at besøge Dueodde Strand, hvor sandet er så fint, at det næsten synger. Bornholm er også fyldt med spændende klippeformationer og hemmelige grotter – perfekt til eventyrlystne børn! Pak picnic-kurven og nyd en dejlig dag i naturen. Bornholm er det perfekte sted for sjov og afslapning for hele familien!

Vi leverer på hele Bornholm.

København & Nordsjælland

København og Nordsjælland er fantastiske steder for børnefamilier! I København kan I tage på opdagelse i Tivoli, der byder på sjov for både store og små. Besøg også Den Blå Planet og lad børnene fascinere af de mange fisk og hajer. Når I er i Nordsjælland, er der masser af naturoplevelser. Tag en tur til Frederiksborg Slot og lad børnene føle sig som prinsesser og prinser, eller gå på eventyr i de mange skove og ved de smukke strande. Sommeren er perfekt til en dukkert i det klare vand ved Hornbæk eller en cykeltur langs kysten. Her er der noget for alle, og masser af plads til leg og hygge!

Vi leverer i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

La Banchina 4.jpeg

Mallorca

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

datingjungle-fnbOtnexc3E-unsplash.jpg

Nordjylland

Velkommen til Nordjylland – et paradis for eventyrlystne børn og deres forældre! Her finder I brede, hvide sandstrande perfekte til sandslotte og strandløver. I kan besøge Aalborg Zoo og hilse på eksotiske dyr, eller tage en tur til Fårup Sommerland, hvor sjov og spænding venter i hver krog. Tag også på opdagelse i de hyggelige fiskerbyer, og smag friskfanget fisk direkte fra havet. Gå ikke glip af Grenen, hvor to have mødes, og I kan stå med en fod i hver. Nordjylland er fuld af oplevelser, der skaber uforglemmelige minder for hele familien. Klar til at pakke kufferten? Vi ses i Nordjylland!

Vi leverer i hele Nordjylland.

Hvad bør være vores næste rejsemål?

Selvom det er vores ambition at være tilstede på alle de populære feriemål, må vi tage det én destination ad gangen. Derfor er vi meget nysgerrige på at høre fra dig, hvor du mener vi skal åbne næste gang, så vi først vælger der hvor vi kan hjælpe flest.

Så har du et ønske eller et forslag til, hvad Easygoing's næste destination bør hedde?

053D97C6-E1D5-466B-8EF1-638107EA85A4.jpg
bottom of page