top of page

Vi gør familieferien nemmere -
og så meget mere

Kan det virkelig passe? Der må da være en nemmere og billigere måde at rejse med de små på? 

Det var Jakobs første tanke efter han havde tjekket tre kufferter og en klapvogn ind i lufthavnen, forud for sin første rejse med sin datter. Og alt det bagage til trods, havde han alligevel fravalgt at pakke en masse udstyr og underholdning til ferien. 

Og efter at have spurgt Anne til råds, besluttede de to barndomsvenner, at det ville de sammen gøre noget ved. 

Dine fordele når du vælger Easygoing

Vi stiftede altså Easygoing fordi vi ville gøre det nemmere for børnefamilier at rejse på ferie. Og vores løsning var udlejning af kvalitetsudstyr. Men siden har vi opdaget, at der er mange flere fordele end det. Se nogle af dem her.  

Rejs nemmere
med mindre bagage

Hold dine børn i hånden i stedet for at slæbe på tung bagage. Så simpelt kan det siges, når du lejer udstyr hos os. Du slipper for at slæbe klapvogn og tung bagage med udstyr til at fra lufthavnen. I stedet bliver det hele leveret når I ankommer. 

Vælg til, ikke fra,
når der skal pakkes

Når du lejer hos Easygoing, kan du vælge udstyr og oplevelser til, i stedet for at vælge fra, som ellers normen når man rejser med de små og skal vælge hvilket udstyr der skal pakkes i den begrænsede bagage-plads. 

Betal for mindre indtjekket bagage

Det bliver dyrere og dyrere at indtjekke bagage på flyet. Det skyldes blandt andet, at flyselskaberne ønsker at begrænse vægten på flyene, for at spare penge og CO2 på brændstof. Den regning slipper du får når du lejer dit udstyr og får det leveret på destinationen. 

Leverings og kvalitets-sikkerhed

Det er vores kernekompetence, at sikre at du får kvalitetsudstyr, der altid bliver leveret til tiden og som aftalt. Så når du lejer hos os, garanterer vi, fx at din klapvogn står klar til dig når du ankommer, og at det er præcis den klapvogn du bestilte hos os. 

Ingen beskadiget  klapvogn på flyet

Når du flyver med din klapvogn, udsættes den for en risiko for beskadigelse, ridser og skrammer. Når du lejer hos os, kan du efterlade klapvognen og alt det andet udstyr i hjemmets trygge rammer, og hoppe bekymringsfrit på flyet. 

Mindre vægt på flyet = mindre CO2

Når du lejer din klapvogn og udstyr hos os i stedet for at slæbe det med på flyet, sparer du flyet for vægt. Og mindre vægt betyder at flyet skal bruge mindre brændstof, og dermed udlede mindre CO2. Det gør ikke flyrejsen CO2-neutral, men lidt har også ret.  

Køb mindre på destinationen 

Når du lejer strandparasollen, legetøjet og underholdningen hos os, i stedet for at købe det i den nærmeste souvenir butik, får du både bedre kvalitets produkter, og du bidrager ikke til at der skal produceres mere billig plastik end nødvendigt.   

bottom of page